1. Pitanje broj: #100464

    Postovanje, pre par dana sam vam postavio pitanje pod rednim brojem #100221 pitanje je bilo u vezi promena na kozi penisa koje mogu biti kondilomi. Otisao sam kod urologa na pregled i konstatovano je da neke od promena lice na kondilome ali su veoma mali i preporucio mi je da ih prvo pokusam otkloniti podophilin 10% kremom, e sad buni me nacin tretmana posto mi je urolog rekao da ga u jednom danu nanesem 2x da stoji na kozi 6h pa da ga isperem i opet nanesem posle 6 h i opet isperem posle 6h i isti tretman da ponovim posle 7 dana. Dok sam ja na internetu nasao podatka da se 3 dana tako nanosi pa 4 dana pravi pauza itd. Moje pitanje je sledece: dali ja mogu da ga nanesem 3 dana uzastopce u intervalu od 6h da je na kozi 6h da nije i hoce li to bolje delovati na kondilome i dali je stetno? Ili da ga stavljam tako kao sto mi je urolog rekao?

    Odgovoreno: 06. 06. 2012.

Ostavite komentar