1. Pitanje broj: #8659

  Imam vodu u kolenima,kojim sportom smem da se bavim,nemam jake bolove niti je bolest jako napredovala da me toliko boli,plamiram od septembra da idem na plivanje ,a da li dotle smem da vozim biciklu?Inace pre sam se bavila plesom sad vec osam meseci ne treniram zbog kolena,od tad sam se ugojila jako i moram nekako da skinem te kile,jedan deo vec jesam dijetam ali sloj na stomaku je ostao i pojavio mi se celulit moram nekim spotrom da se bavim ali kojim???

  Odgovoreno: 12. 08. 2008.
  • Voda u kolenu je samo simptom nečega, a ne oboljenje. Savetovao bih Vam da uradite ultra-sonografski pregled kolena, na osnovu čega bih mogao da zaključim da li kod Vas postoje funkcionalne ili organske promene kolena, pa samim tim i pretpostavim od čega nastaje voda u kolenu. Uradite to i ako želite javite se da bi dobili konkretan savet.

Komentari na pitanje: #8659

  • luka pekmezovic 06. 11. 2012.

   Ja nemam nikakovih problema ali moram da pitam koje su posledice vode u kolenima. Neki drugovi mi kazu da tu bolest mogu dobiti noseci kopacke u salu za fizicko. Ja nisam hteo da kupim kopacke ali se dugo bavim fudbalom pa sam zbog treninnga kupio kopacke, ako treba kupi cu nove patike za fizicko ali ako vi doktori kazete da netreba onda ne.

Ostavite komentar