1. Pitanje broj: #103048

    Bog vam pomogao svima pa i meni! Zalio sam se na hemoroide otiso sam na pregled i odlucio da ih operisem, kad me stavili na sto ustanovili su tumor i uzeli isecak za biopsiju gde su to i utvrdili. Od tog dana samo jurim analize radio sam i kolonoskopiju i ostalo i jos se nisu odlucili dal da me operisu ili posalju na zracenje, ja 3 meseca kako trpim jake bolove uzimam trodone i sve sto je protiv bolova i opet boli, , sta da radim? Koliko jos da cekam??? Sve se plasim da cu da umrem u mukama, , , ,

    Odgovoreno: 28. 07. 2012.
    • Poštovani,
      U vašem slučaju nastavak terapije obično mora da odredi konzilijum na osnovu vaših nalaza, vašeg stanja, godina i vrste promene koju imate.
      što se tiče bolova vidite sa vašim lekarom da vam da evetualno neki preparat opioidnih analgetika, ako su bolovi jaki i ako vam trodon ne pomaže u većoj meri. Recimo durogesic flasteri, ali za to se morate posavetovati sa lekarom.
      terpiju bola možete videti nevezano za terapiju vaše osnovne bolesti, za bol ne morate ništa da čekate, već vidite sa vašim lekarom.

      svako dobro

      dr viktor ognjenovic
      Pozdrav

Ostavite komentar