1. Pitanje broj: #165988

    pozdrav...imam jedan problem koi se javljao jos prije godinu dve ali tada redje,sada cesto.Naime hvata me nagla vrucina iz tijela,a posebno najizrazenija u glavi oko cela,a i uopste po cijelom telu. Tada obuzima me neki strah i panika i pocne znojenje...obicno kad ne mislim na to nema ga,ali da malo pomislim i odma mi dolazi.nz sra da radim..jako je neugodno,i hvata me panika kako cu dalje,iskreno ne mogu da posetim razne drustvena mesta,izbegavam ih zbog toga.juce sam bio na neki rodjendn sa familijom i pocelo je to,napad panike ,vrucina iz tijela,pa prolazi za 304 minuta pa opet,i sve tako..molim vas dajte mi neke instrukcije,ili koju terapiju da probam..inace aktivno pocelo je prije 20 ak dana,sa pouze normalno (2-3 dana nema nista onda se opet javi) kad sam se na radno mijesto oznojio a bilo je hladno napolje,pa strah od prehlade ili takve stvari kao da mi je uslo sve to u tijelo,i sada trpim posledice..pozz i hvala

    Odgovoreno: 17. 01. 2020.
    • Ne mogu instrukcije da se daju ovim putem, preko poruka. To je nedovoljno informacija za uspostavljanje dijagnoze i terapije, i potrebno je ostvariti kontakt.

      Kod anksioznih poremecaja i panicnih napada veoma uspesno se pokazala psihoterapija. Obratite se psihologu, psihoterapeutu. Ne preporucujem upotrebu lekova jer zazivaju zavisnost. 

Ostavite komentar