1. Pitanje broj: #9078

    Ispala mi je plomba na zubu,boleo me juce,popio sam brufen protiv bolova,jutros nemam bolove ali imam mali otok.Pitanje je da li mogu da pijem dovicin, dok ne odem kod stomatologa u ponedeljak, da bi splasnuo otok?

    Odgovoreno: 10. 08. 2008.

Ostavite komentar