1. Pitanje broj: #32615

    Poštovani dr,
    Posle trudnoće ostao mi je povišen krvni pritisak i tahikardija. Terapija kardiologa je bila Concor 5 mg 1 ujutru. Pre mesec dana doktorka mi je prepisala Bisoprolol jer Concor nije vise na pozitivnoj listi. Od kada pijem Bisoprolol čini mi se da imam vrtoglavice češće nego ranije, kao i opšte napade slabosti. Kakvo je vaše mišljenje o ova dva leka i da li treba da se vratim na concor?
    Hvala.

    Odgovoreno: 01. 07. 2009.

Ostavite komentar