1. Pitanje broj: #27300

    Poštovani,
    Hvala Vam najlepše  na odgovoru i savetu koji ste mi dali. U pravu ste što se tiče lečenja psihosomatskog sindroma nemoguće je potražiti tu vrstu pomoći ovde, a i kada bi pokušao u našim reg. centrima koji se u ovom trnutniku nalaze K Mitrovici i Lapljem selu skoro da je isto nemoguće jer se lekari te struke pojavljuju na blic dole i nemože se pohvatati kada su tu a kada ne. Ja ću se pridržavati Vašeg saveta, za sada, i povremeno posećivati internistu kardiologa u lok. Domu zdravlja. Ukoliko se stanje ne popravi posetiću odgovarajucu kliniku u Nišu. Još da dodam da trenutno pijem demetrin 1/2jutro 1/2podne 1cela tableta uveče. Hteo bih takođe da Vas pitam o Vašem mišljenju da pokušam da koristim i persen samostalno ili u kombinaciji sa bromazepamom ili demetrinom. Najlepše hvala za Vaše vreme koje ste odvojili za mene.
    Srdačan pozdrav.

    Odgovoreno: 23. 04. 2009.

Ostavite komentar