1. Pitanje broj: #20415

    Kod bolesti morbus Behterev prepisana je terapija Remicade lufusion. Zanima koliko je štetna i ukoliko je ne prihvati organizam, koja su neželjena dejstva?
    Unapred zahvalna!

    Odgovoreno: 30. 01. 2009.
    • To je sasvim novi preparat koji sadrzi monoklonalna antitela. Lek se zove infiksimab. Veoma je opasna nezeljena reakcija mogucnos opasnih oportunistickih infekcija, narocito plucnih koje su iyayvane gljivicama ili bakterijama. Moguce su i sepse. Moze se razbuktati tuberkuloza ali i jedan sindrom slican bolesti koja se zove Lupus. Nije iskljucena i reaktivacija ili pojava nekih tumora. Zato oprezno sa ovim lekom, samo pod nadzorom lekara i ako je to neophodno.

Komentari na pitanje: #20415

    • Postovana, mozete li me spojiti sa nekom osobom koja se izlecila od mobis behterev putem ovi tretmana. Unapred zahvalan vladimir

    • Svi oboleli od ove bolesti raspitajte se za ceragem termalne masazere, tretmani su besplatni na tri mesta u gradu, rezultati su zapanjujuci. Možete se konsultovati sa obolelima koji su prosli visemesecni tretman, preporodjeni su. Ne gubite vreme, oslobodite svoju kičmu od nagomilanog kalcijuma, ispravite se, normalno se krećite. Nastavite da živite normalno.

Ostavite komentar