1. Pitanje broj: #20237

    Poštovani,
    Imam 25. godina, imam problem sa kilogramima, a pored toga problem i sa probavom. Višak kilograma je negde oko 8-10 kg. Čula sam za preparat HERBALIFE, na principu zamene obroka šejkovima koji su obogaćeni proteinima, ugljenim hidratima i vitaminima.
    Pošto planiram da imam decu, molim Vas da me posavetujete da li može biti štetno po zdravlje uzimanje tog proizvoda?
    Unapred zahvalna!

    Odgovoreno: 27. 01. 2009.
    • Ja licno ne verujem u takve preparate za skidanje viskakilograma. U svakom malo vecem medicinskom centru postoji sluzba koja se bavi samopravilnom ishranom, strucnjaci nutricionisti ce vam uraditi dijetu samo za vas uzimajuciu obzir specificnosti vaseg organizma.Nisam siguran da mogu da stete ukoliko zelite decu ali cim ostanete u drugom stanju morate da prestanete da ih koristite.

Komentari na pitanje: #20237

    • Za sve nedoumice sto se tice o zdravoj ishrani herbalife rado cu svima pomoci svojim znanjem, iskustvom i cinjenicama! I ja sam jedan od onih zadovoljnih konzumenata! Moj e-mail: petar63@yahoo. Com

    • Postovani gospodine doktore, zasto iskreno ne odgovorite ljudima koji vas mole za pomoc i savet? Da li ste zaboravili na vasu hipokratovu zakletvu? Vi na molbu za pomoc i savet odgovarate. . . "ja licno ne verujem u te preparate"!!! Znaci li to da ste i vi culi za herbalife i citav naucni tim te kompanije! Da li st evi culi za dr. Davida hebera, dr. Louis ignara dobitnika nobelove nagrade 1998. G. Dr. Luigi grattona. . . !? Naravno da ste culi-e ti ljudi su u naucnom timu herbalife-a! Kompanija je broj jedan na polju nutricionizma i zdrave hrane! Hteli vi to nasi doktori da priznate ili ne. Ali to su cinjenice! I opste poznato je da su nasi doktori usko povezani sa farmaceutskim kucama i otuda onda takav stav! Zasto jednostavno npr. Ne odgovorite: ukucajte u google herbalife, i videcete na njihovom sajtu sve o tim proizvodima. . . ! I za kraj, da dodam jos i ovo-mozda pomognem na postavljeno pitanje! Ta kompanija postoji skoro 30 godina, na svim kontinentima ove nase jadne, pokvarene planete u skoro 70 zemalja sirom sveta. . . Itd. Evo mog primera: dijagnoza, diskushernija l5s1. Umirao sam od bolova pola godine! Te radi magn. Rezonancu, snimaj, ovo, ono, zakazuj, fizioterapeuta. . . Itd da bi cuo da na novom bg-u ima ordinacija gde dolaze poznati sportisti, imucni ljudi, gospoda koja i kod vas nasih doktora dolazi preko reda i bez zakazivanja, hocete reci da nije istina? Posetim tog sto bi vi kazali nadrilekara, ali to se placa papreno, a ja nisam imao za te seanse. Cujem i za gospodina iz ovche! Odem i tamo, i da skratim pricu, kada sam konacno trebao poceti sa terapijom u domu zdravlja, mene su bolovi polako i prestali. Nasalio sam se sa fizijatrom i rekao mu za svoj hod po mukama (pola godine) dok nisam dosao na red. I kada je cuo da sam bio kod pomenute gospode, poludeo je. . . Ispljuvao je ljude, da bas tako da se izrazim!!! E pa dragi moji, ko god da ovo procita, ko je iole propatio cekajuci u redu da zakaze po novom i obican pregled kod lekara opste prakse, bolje je da ovaj sajt skidam vam kapu na tome, da ovaj sajt ubaci u svoj internet pretrazivac i ovde ce na ovakvim forumima naici i na ljude dobre volje koji ce im pomoci, a sigurno i saveti nasih doktora koji nisu zaboravili na svoju zakletvu! I za kraj zelim da vam se zahvalim na predivnom vasem sajtu-sa njim sam odavno prestao da koristim pomoc namcorastih sestara i neljubaznih doktora. Pozdrav i prijatan dan.

Ostavite komentar