1. Pitanje broj: #18243

    Moja mama ima 71 godinu, već 20 godina ima stabilnu Anginu pektoris, lošu cirkulaciju u nogama, glavobolje. Kardiolog joj je prepisao dosta lekova za srce i cirkulaciju. Ona je i pored toga, htela da proba neki prirodni preparat - Vendoxin kapi. U toku korišćenja ovih kapi dobila je jake glavobolje i jako lupanje srca. Moja pretpostavka je da je došlo do ubrzane cirkulacije, ali da je njeno srce slabo te zato ima bolove. U dilemi je da li da nastavi sa korišćenjem ovog preparata. Za ove kapi je čula preko TV-a, pa se zbog iskustva mnogih ljudi odlučila da ih naruči.
    Da li one mogu da prouzrokuju probleme i veće od onih koje sam navela?

    Odgovoreno: 30. 12. 2008.
    • Da, Vendoxin kapi su za proširene vene i mogu izazvati ovakve tegobe. Naročito je to važno kad se koristi mnogo lekova koji deluju u istom smeru. Na primer za anginu pektoris. Vaša majka verovatno koristi lekove koji šire krvne sudove. Vendoksin kapi su biljni preparat pa samim tim nisu dovoljno ispitane i mogu se očekivati različita dejstva.

Komentari na pitanje: #18243

    • Ja imam 54 god. Prije pet godina su mi otkrili secer pa me interesuje dali ja mogu koristiti ove kapi unaprijed hvala

    • Moj deda ima 83 godine i boluje od secerne bolesti, ima slabije srcem, ali je jako pokretan i aktivan, zanima me dali on moze da koristi te kapi, jer se cesto zali na bolove u nogama i otecenost, na trnce i slicno. . . .

Ostavite komentar