1. Zamena za lekove

    Pitanje broj: #138922

    Trošim poslednju kutiju alphapresa od 2 mg. I strepim, šta dalje da činim? Naime, proizvodnja aplphaprsa je prestala, tako da ga neće više biti u prodaji. Inače, ima nekoliko lekova koji su u prodaji i koji sadrže doksazosin metilat, aktivnu supstancu leka koji sam do sada koristio. Terapija mi je, jedna tableta dnevno finasterid farma 5 mg i jedna tableta dnevno alphapresa 2 mg. Koji bi od postojećih lekova mogao da zameni alphapres? 

    Odgovoreno: 27. 07. 2015.

Komentari na pitanje: #138922

    • Da li postoji i kako se zove zamena za Zometa lek? Razna iskustva sa Zometa lekom su me naterala da potrazim zamenu za njega kako bih izbegla te mučnine, slabost, skrnavljenje zuba, itd... Sigurno da postoji lek koji ima manje nuspojava od Zomete.

    • Poštovani, imam 32g i zakacio sam boginje koje sam skoro i preležao uz velike muke (temperatura, malaksalost, svrab. . .) ali sam slučajno otkrio drugi problem koji me plaši. Zapravo sam primjetio da na kozici sa unutrasnje strane penisa mi se pojavio plik precnika 5mm i peckanje u tom dijelu, pa vas molim ako možete da mi objasnite malo bliže o čemu se radi ili bar da me uputite sta dalje? Hvala unapred

Ostavite komentar