1. Pitanje broj: #68893

    Postovani, pocetkom januara sam drzala opasne dijete. Po nedelju dana mi se desavalo da ne uzimam hranu vec samo sokove i caj. Onda je pocetkom maja meseca ove god pocela kosa da mi opada ne na krugove vec ravnomerno. Sada se toliko proredila da se bojim da cu ostati celava: (pocela sam da se hranim redovno i zdravo vec 4 meseci. Posetila sam doktora analize su mi u redu. Koristila sam skupe sampone i pila pantogar kapsule 2 meseca ali nije mi bolje. Koristila sam i kapi koprive i ricinusovo ulje 2 meseca bojim se jer to ne pokazuje nikakve rezultate. Ne znam koliko vremena treba da prodje da bi swe bilo u redu i da bi opadanje prestalo pa vas molim da mi kazete koliki je taj period i da li ce opadanje prestati jer u mojoj porodici ne postoji nasledna celavost koliko sam obavestena. Unapred hwala. Pozdrav

    Odgovoreno: 09. 10. 2010.
    • Poštovana,
      Pitanje oko kvaliteta kose je najispravnije uputiti dermatovenerologu. Nakon konstatacije kako ste držali opasne dijete više ništa niste rekli ni postavili pitanje u vezu ishrane.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #68893

    • Dijete su smrt za organizam! Ja sam bolovala od anoreksije i imala sam brojne probleme, da sad ne davim. Vas organizam se mnogo iscrpeo doziveo je stres i od tog stresa se borio tako sto je vama pocela da opada kosa, i sad sve zavisi od imuniteta kada cete se vratiti u normalno stanje. Fitoval je meni pomogao, al sve zavisi od slucaja do slucaja. Oporavicete se sigurno ali sve je stvar vremena i imuniteta.

Ostavite komentar