1. Pitanje broj: #48980

    Postovani, molila bih vas da mi napisete vase misljenje o zelenoj kafi i da li je stetna? Ja sam je licno koristila i stvarno ima efekta ali od farmaceuta sam cula pozitivna misljenja dok ima i negativnih. Pa vas molim da mi odgovorite na sta bi zelena kafa u organizmu mofla negativno da utice?

    Odgovoreno: 28. 12. 2009.
    • Poštovana,
      Iz vašeg pitanja se ne zaključuje na koje stanje i na koje efekte mislite. Ovde vam kopiram odgovor koji sam malopre dao na temu zelene kafe. . . Citat: ja nemam iskustava i saznanja o tome. Postoji jedan opšti savet koji su dali stručnjaci za ishranu a to je da ako nešto zvuči toliko dobro da je neverovatno - najverovatnije tako i jeste, da je neverovatno, odnosno da to ipak nije moguće! Dok stručnjaci mukotrpno razobliče jednu vrstu prevare, lažnih, neproverenih tvrdnji, na tržištu se već našlo takvih novih sto preparata i tvrdnji. Eto, to mogu da kažem.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #48980

    • Evo ja ti mogu reci za zelenu kafu jer sam je koristio i mogu ti reci da sam zadovoljan sa proizvodom je sam smrsao 8 kg, za samo nedelju dana smrsao sam 3 kg, i manogo bolje sam se osjecao dok sam pio zelenu kafu nego ovu obicnu. . .

Ostavite komentar