1. Otok nosa nakon udarca

  Pitanje broj: #86063

  Poštovani,

  Operisala sam nos pre mesec i po dana i otok mi je bio poprilično spao. Međutim, juče sam ga udarila u koštanom delu sa leve strane, slučajno rukom, kada sam htela da pomerim kosu. Nije me zabolelo u tom trenutku, ali kasnije jeste i pojavio mi se na tom mestu manji otok, s obzirom da je sa te strane bilo lepo udubljeno i formirano. Držala sam led pomalo ali to ispupčenje i dalje stoji. Plašim se da mi ne ostane deformitet, tj. da mi se poremeti rezultat nosa. Kakvo je Vaše mišljenje i da li mogu još na neki način to da saniram ili da ostavim?

  Odgovoreno: 08. 08. 2011.

Komentari na pitanje: #86063

  • Dete me udarilo glavom u vrh nosa pre petnaest dana.Nos je otecen i crven najvise na vrhu,a ispod nosnih otvora stvorio mi se otok koji imam i na desnom obrazu i ispod levog oka,narocito izrazen posle lezanja.Imam bolove pa ponekad koristim i analgetike.Da li ce se to srediti vremenom ili je potrebno nesto vise?Veoma zahvalan na odgovoru.

  • Pozdrav Udarac u nos Naglo krvarenje bol na dodir modrilo ispod oko da otok na desnoj nosnoj strani Da li je slomljen

  • Dobio sam udarac u nos, nije mi išla krv, čak ni sluz iz nosa, ali nos je otečen najviše u gornjem delu, u predelu kosti nosa, jer je udarac otprilike i bio tu. Blago me boli kost pri pipanju tog dela, jer tu je i otečena najviše, mogu da pomeram nos, hrskavica me ne boli.

   Bol se možda blago pruža ka šelu jer je udarac jos svež, tek nekih 14 sati ja prošlo. Da li mislite da je u pitanju nešto ozbiljnije ili je samo otok zbog udarca i ništa više? Hvala

  • Hvala vam puno. U pravu ste i potrebno je da budem mnogo obazrivija, druge nema.; ) mnogo vam hvala, sada mi je lakse. Pozz

Ostavite komentar