1. Operacija ušiju

  Pitanje broj: #85978

  Poštovani,

  Koliko je bolna operacija ušiju i da li može da se radi u opštoj anesteziji? Imam 20 godina i hoću da uradim korekciju ušiju. 

  Odgovoreno: 06. 08. 2011.

Komentari na pitanje: #85978

  • Prim. mr sci. med Dušanka Milošević 21. 07. 2012.

   Dragan treba svoje pitanje da postavi ortopedu ili plastičnom hirurgu a dragana treba mišljenje ginekologa. Pozdrav

  • mirjana slavik 14. 08. 2011.

   Pre godinu dana sam imala radikalnu hiseraktomiju zbog raka grlica materice, prosla sam zracnu terapiju i tom prilikom mi je vagina, sto operativno, sto zbog terapi8je znacajno smanjena, naime svega 10 cm. Ima li nade da se plasticnom operacijom na neki nacin povrati funkcija iste, s obzirom da iumam tek 40 god. I da mi je veoma stalo da sacuvam svoj brak. Pozdrav

  • Radi se o tome da mi je 2000 god u vojnoj bolnici nis postavljena dijagnoza neurinoma n. Mediani lat. Dex. Post traumam, enmg nalaz u celini je ukazao na parcijalnu leziju pretezno senzitivnih vlakana desnog n. Medianusa, lakseg stepena. Kontrola mi je zakazana za 3 meseca, medjutim kako ja nisam imao problema nisam se ni pojavio na kontrolu. Maja ove godine sam padom polomio navikularku i od tada krecu moji problemi u vidu trnjenja srednjeg prsta duz sake pa sve do lakta skoro, bol koji se javlja mahom nocu i osecaj kocenja sake kao i nestabilnost bilo cega malo tezek kada uzmem sakom. Upravo zavrsavam sa terapijom na fizijatriji i trebam da uradim snimak enmg-a a iza toga ortoped me uputom salje u beograd na nekoj od klinika koja se bave plasticnom hirurgijom. Ja se nadam da cete ovu poruku procitati, ako vam se ucini interesantnom ja bih vam bio zahvalan. Zanima me dali je neophodna intervencija, kojiko je opasna dijagnoza i dali mogu da se jave neke posledice?

Ostavite komentar