1. Besplatna operacija nosa u kbc Zvezdara

  Pitanje broj: #92604

  Poštovani,

  Da li je u kbc Zvezdara još uvek besplatna operacija nosa sa uputom? Zanima me iz estetskih razloga, ali i zato što poslednjih deset godina ne mogu da zamislim dan bez kapi za nos, pa bih volela da vidim o čemu se radi i da li je u pitanju neka devijacija.

  Odgovoreno: 27. 01. 2012.

Komentari na pitanje: #92604

  • Poštovani, htela sm da Vam postavim par pitanja. Ono što me zanima jeste da li je u KBC Zvezdara besplatna operacij nosa, posto sam cula tako? Jer ja imam nos kriv u stranu i kada god da je hladnije vreme meni se jedna, odnosno desna nozdrva zapusi, a druga ne, to mi jako smeta, a i zanima me da li je moguca korekcija i iz estetskih razloga jer na nosu postoji i grba... I to mi zaista smeta. Hvala u napred na odgovoru!

  • Dobar dan, imam 17 godina i jako velik problem sa disanjem. Svakodnevno osecam jak bol u predelu nosa i nos mi je tokom noci u potpunosti zacepljen, dok u toku dana samo na par trenutaka nije. Pored toga, ne svidja mi se estetski izgled mog nosa, sto mi stvara velike komplekse. Po Vasoj preporuci, sta raditi?

  • Interesuju me dali mogu izvršiti besplatno operaciju nosa, imam devijaciju

  • Poštovani, zanima me da li je moguće sada uraditi operaciju nosa, s obzirom na situaciju u državi sa korona virusom? Hvala.

  • Poštovana, interesuje me estetska operacija nosa,. Imam 39 godina, iz Svilajnca sam i oduvek imam želju da to uradim. Možete li mi reći da li je moguće da se kod Vas uradi operacija i koliko košta. S poštovanjem.

Ostavite komentar