1. Pitanje broj: #174687

  Postovani,

        U poslednje vreme imam bolove u desnom kolenu sa unutrasnje strane . Boli me pri savijanju kolena, kad se penjem ili silazim stepenicama ,nekad manje nekad vise, nekad i pri hodu na ravnoj podlozi osetim bol Ne osecam bol dok stojim ili sedim sa ispravljenim nogama. Ne boli me na dodir .Boli me najvise nocu kad legnem na levom boku , malo manje kad se okrenem na desno, nekad nemogu da spavam od bolova moram da ustanem da se bol smiri. 
        Imala sam bolove u istom kolenu mozda pre tri godine i posle snimka lekar mi je samo prepisao lekove za bolove i bolovi su prosli posle nekog vremena. Pre nekoiko meseci sam osetila bol u istom kolenu kad sam skocila od 50sm visine. Nije bio neki jak bol samo nelagoda koju sam osecala neko vreme. Imam 63 godine i imam neki kilogram viska.

  Unapred hvala, Slavica

  Odgovoreno: 23. 11. 2020.
  • POštovana

   koleno je najveći zglob čoveka koji trpi veoma velike napore pri svakodnevnim aktivnostima.U kolenu se najlakše i najbrže razvijaju degenerativne promene, koje se manifestuju bolniom epizodama. Trebalo bi da uraditie RTG snimak kolena, da se javite fizijatru koji će proceniti da li je potrebno operativno lečenje,

   Veliki pozdrav

Ostavite komentar