1. Pitanje broj: #171591

    Postovanje, Imam problem koji mi zadaje velike probleme kako privatno tako i poslovno. Sredinom februara mi se nakon jutarnjeg budjenja za posao javio jak bol u podlaktici, zglobu i spoljnjem delu sake (deo od zgloba do malog prsta) leve ruke. Dan pre toga sam trenirao (rekreativni bodibilding) i radio sam vezbu za podlakticu (rotiranje sa bucicama) i u tom trenutku nisam osetio nikakve tegobe. Ovo spominjem jer mi je to jedna stvar na koju sumnjam da mi je donela tu povredu. Nisam odmah potrazio pomoc vec sam u narednih par dana trenirao jos 2-3x i tek onda sam prekinuo (prekid traje i dan danas) i uradio ultrazvuk koji je pokazao nema nikakve povrede. Pazuirao sam 45 dana i i za to vreme nisam radio nikakve zahtevne pokrete tom rukom. Nakon toga sam uradio 15 terapija laseroterapija + elektroforeza i bilo je vrlo malog boljitka. I poslednje MR pregled levog rucnog zgloba i taj izvestaj vam dostavljam putem jpg slike. Da li je ovo zaista laksa povreda kao sto sam dobio misljenje vise strucnih osoba?Sta raditi dalje? Kome se javiti?

    Odgovoreno: 29. 07. 2020.
    • Poštovani

      na NMR opisuju se manje degenerativne promene koje su zaista beznačajne. Mnogo je značajnije kako se Vi osećate,da li imate i dalje bolove,smetnje sa pokretima... Ako imate tegobe i dalje u ručnom zglobu savetujem da se javite ortopedu koji se bavi mikrohirurgijom šake (Klinički Centar Srbije). Možete nastaviti sa fizikalnom terapijom a savetujem da uradite osnovne lab.nalaze-SE,CRP,KKS,pregled urina,fibrinogen.acidum uricum

Komentari na pitanje: #171591

    • Zaboravio sam da napisem da mi se poslednjih nedelju dana bol u toku dana povremeno javlja i na podlaktici i bicepsu pa skoro sve do ramena. Ako mozete preporucite mi nekog doktora privatno, moze i kod vas samo da zalecim povredu. Hvala.

    • Hvala Vam na odgovoru. Da li imate da mi preporucite nekog dobrog mikrohiruga koji se posveti pacijentu? Moze i privatno.

Ostavite komentar