1. Slomljen humerus

  Pitanje broj: #150735

  Poštovani, 
  zadobio sam prelom humerusa na skijanju, evo i slike preloma nakon 2 nedelje, sada je čekam kontrolu za 10 dana. Snimci su mnogo bolji od onih od prve nedelje i doktor kaže da izgleda bolje i da je optimističan, ali mene sve plaši da samo gubim vreme i da će kost loše srasti i da ću kasnije morati na operaciju i lomljenje kosti, i da će mi ruka ostati kraća. Na osnovu snimaka da li vama izgleda da može srasti dobro bez operacije? 
  Srdačan pozdrav, Miša

  Odgovoreno: 03. 02. 2017.
  • Poštovani,
   na žalost, niste naveli još neke bitne podatke: koliko imate godina? Jel ruka i dalje u gipsu? Jel otok i dalje prisutan? Jel to bio otvoren ili zatvoren prelom? Da li imate problema sa osećajem u šaci?
   Dakle još puno toga biste morali da navedete. Na osnovu same slike, deluje mi da bi jedna hirurška intervencija bila neophodna.

   Pozdrav

Komentari na pitanje: #150735

  • 26 godina, nepušač i fizički aktivan, i dalje je u gipsu, prelom se desio 16. januara, nema otoka, zatvoreni prelom. Nemam problema sa šakom, funkcionalna je, moja 2 doktora su optimistična ali me plaši operacija zbog oštećenja nerva, mišića itd.

Ostavite komentar