1. Pitanje broj: #224326

    Dobar dan Stalno imam probleme sa temperaturom i vrtoglavicom, desava se i da mi trni donja usna i brada, cesta pojava mantanja ne samo pri ustajanju vec i u lezecem i sedecem polozaju vid mi magli s vremena na vreme pojave vrucine kroz celo telo pocinje od glave ceste jutarnje mucnine i stalno imam nadrazaj za povracanje nije mi jasno je li u pitanju nedostatak necega u organizmu ili nesto drugo hvala unapred

    Odgovoreno: 31. 03. 2024.
    • Vaše tegobe zahtevaju uzimanje anamnestičkih podataka i detaljan pregled, uz dopunske laboratorijske analize. Kako ne postoje tehničke mogućnosti za takav pristup, savetujem da zapratite moje poslovne stranice na TikToku: @zeljkoranilovic i na Instagramu: dr_zeljkoranilovic i tamo se možete informisati o svim uslugama, koje nudim. Sve vrste komunikacije su dozvoljene, razmena poruka putem whatsapp i medicinske dokumentacije, poziv ili video poziv po potrebi. Ja sam lekar, čiji je ovo poziv, nisam tezgaroš, koji će ti prodati uslugu, a onda te ostaviti nedovršenog. Moj proizvod je rešenje tvog problema, ili merljivo poboljšanje, i tu uslugu prodajem veoma pristupačno.

      Telemedicinom ne postavljam dijagnozu, i ne uvodim terapiju,ali izdajem izveštaj o obavljenoj konsultaciji, sa zaključkom, i šaljem na mejl.

      IG: dr_zeljkoranilovic (22.100 pratilaca)

      TIKTOK: @zeljkoranilovic (30.700 pratilaca)

Ostavite komentar