1. Pitanje broj: #166326

    Postovanje,

    Zadnjih par dana sam primijetio da na dodir postoji veoma jaka upala mog Serratus Anterior misica (nisam siguran koje je njegovo tacno ime na Srpskom jeziku, zato koristim latinski). Bol je veoma jakog intenziteta na dodir i najaci je u dnu lopatice, siri se u donjem dijelu pazuha do ispod grudnog misica. Bol je prisutan na obije strane (i lijeva i desna ruka).

    Nakon par dana uz taj bol krenuo sam da imam jako neprijatan osjecaj u obije ruke, zamor, kao da sam dizao jako tezak teret, Taj osjecaj ne prolazi jedino kad u potpunosti odmaram ruke (sto je nemoguce, moram koristiti ruke). Osjecaj je konstantan u bicepsima zglobovima, Manifestuje se kao tup bol i zamor kao sto rekoh (onaj osjecaj kada drzite jako tezak teret i jedva cekate da ga spustite). Sve to je propraceno povremenim probadanjem u predjelu ramena, pazuha it. Limfni cvorvi su u redu, nista nije oteklo.

    Tablete za bol ne pomazu, Tablete za opustanje takodje. Malo vjezbanja za kicmu pomogne ali samo na nekih 30 minuta. Posle se sve vrati na staro.

    Molim vas da mi pomognete, ako ikako mozete, Zdravstvo u gradu u kojem zivim je uzasno, i poucen predhodnim iskustvom sumnjam da cu ovdje naci ikakvu pomoc sem sto ce mi uzeti gomilu para i dati netacnu dijagnozu. Odabrao sam kao kategoriju "opstu medicinu" jer ne znam pod sta bi moje pitanje podpadalo, da li bi to bila ortopedija ili ne daj Boze nesto trece i opasnije. Molim vas pomagajte.

    Svako dobro,

    Odgovoreno: 29. 04. 2020.

Ostavite komentar