1. Pitanje broj: #118430

    Postovani, povremeno koristim cialis po preporuci urologa. Primetio sam da u poslednje vreme osecam blag bol u centralnom predelu grudi, ali najcesce pri nekim pokretima tela. . . Na neki nacin sam ovu pojavu, kao i mozda odredjeno ubrzanje pulsa povezao sa upotrebom cialisa. Da li je moguce da su ove pojave povezane sa upotrebom leka i sta treba da preduzmem? Sa srcem nikada do sada nisam imao nikakvih problema, niti bolovao od nekih bolesti srca. Hvala!

    Odgovoreno: 19. 07. 2013.
    • Poštovani,
      Cialis je prvobitno bio istraživan kao lek protiv povišenog pritiska. Daljim ispitivanjem je otkriveno da pomaže kod seksualne disfunkcije muškaraca. Moguće je, da po uzimanju cialis-a, kod vas dođe do blagog snižavanja pritiska i ubrzanja pulsa (ubrzanje pulsa se i normalno javlja tokom seksualnog čina) . Posavetujte se sa urologom koji vam je preporučio cialis. Inače, bol u grudima koji se menja u odnosu na položaj tela, u najvećem broju slučajeva nije srčanog porekla.
      Pozdrav

Ostavite komentar