1. Pitanje broj: #117012

    Imam problem složene prirode pa ne znam kom lekaru se trebam obratiti. Primetio sam crvenilo i bele naslage na glaviću penisa i prepucijumu peckanje i svrab, takođe imam i bele naslage na jeziku, bolove i nadimanje u stomaku, često imam zatvor ili retku stolicu. Primetio sam i jače opadanje kose i da se često ne mogu skoncentrisati. Pošto sam trenutno bez zdravstvenog osiguranja, morao bih da obavim testiranje privatno, samo me interesuje koje testove bih trebao uraditi, u kojoj zdravstvenoj ustanovi i kod kog/kojih lekara bi trebalo da odem na pregled i dijagnozu? Unapred vam hvala na pomoći.

    Odgovoreno: 09. 06. 2013.
    • Poštovani,
      Vaš problem uključuje učešće više specijalista. Urologa, internistu-gastroenterologa i abdominalnog hirurga, dermatovenerologa, specijalistu orl i neurologa, eventualno internistu-endokrinologa. Većina privatnih poloklinika ima na jednom mestu sve ove specijaliste. Početak je uvek davanje krvi i urina na kompletnu analizu, i eventualno briseva odakle se mogu uzeti. Savet: obezbedite zdravstveno osiguranje, javite se u nadležni dz, izaberite lekara opšte prakse i u dogovoru sa njim krenite da rešavate vašu situaciju. Ovo vas neće jeftino koštati.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #117012

    • Imam problema sa penisom ne mogu da savijem kozicu do kraja jer se kozica zalepila sa penis. I na vrhu glavica imam necu linju koje ide od kozice do glavica i koja ih spaja i od nje ne mogu ni malo ne mogu da spustim kozicu neki savet samo da nema operacije. Hvala.

Ostavite komentar