1. Pitanje broj: #53976

    Postovani, uradio sam krvnu sliku koja je pokazala da su 3 vrednosti iznad granica. Molim vas da mi date komentar sta moze da bude uzrok tome i kako ih eventualno poboljsati (smanjiti) . Unapred hvala. Direktan bilirubin 3. 6 (ref 0. 0 - 3. 4) alt 46 (ref 0 - 40) crp 2. 3 (ref 0. 0 - 2. 0)

    Odgovoreno: 23. 02. 2010.

Ostavite komentar