1. Pitanje broj: #214013

    Dobar dan, već 2-3 godine imam ozbiljnih problema sa pamćenjem i koncentracijom, treba mi savet kako bi mogao da proverim šta mi se dešava, kakve analize da odradim, ili kod kojeg doktora treba da odem. Konstantno jako brzo zaboravljam gde sam krenuo i šta da uradim, bavim se programiranjem i primetno se borim sa glavom kad treba da se skoncentrišem na nešto itd.

    Jedan od primera šta mi se dešava, tipa vozim se sa sestrom i stanem joj u centru da kupi cigare, nakon 3 kilometra vožnje totalno sam izgubio sećanje na taj događaj, pokušavam da se setim da li se to desilo ili nije i ne mogu, kada sam je opet pitao gde da joj stanem da kupi cigare, i kad se ona šokirala mojim pitanjem, prošlo je neko vreme dok se nisam kroz maglu setio da smo stali u nekom trenutku ali se nisam sećao detalaja. I tako slične stvari mi se često dešavaju.

    U poslednjih nekoliko meseci baš radim na zdravlju nutricionista mi pravi programe ishrane targetirane na detoks uključujući i poboljšanje koncentracije i pamćenja, radim redovno jake fizičke treninge i osećam se odlično ali što se tiče glave stanje se ne menja i dalje osetim istu konstantnu težinu u prednjem delu glave, od čela pa na gore.

    Molim vas za bilo kakav savet, unapred hvala.

    Odgovoreno: 17. 07. 2023.

Ostavite komentar