1. Pitanje broj: #85368

    Moj sin je 2005 godiste u septembru mu je radjena endoskopska fenetracija ciste koja je bila velicine 100x52x110 mm. Sada gotovo godinu dana posle radjen je kontrolni magnet koji pokazuje desno frontotemporalno velika ekstraaksicijalna cisticna lezija arahnoidalne ciste koja je u diskretnoj progresiji velicinom u odnosu na prosli nalaz uz izrazeni kompresivni efekat i pomjeranje mediosagitalnih struktura u lijevo. Lijevo pariejetalno pri verteksu lezija istih mr karakteristika koja moze odgovarati dijelu opisane ciste ili dodatnoj arahnoidalnoj cisti. Molim vas recite mi sta da radim i sta se moze dogoditi. Moj sin nema nikakvih trenutno problema ni glavobolje ni slicno al neznam sta nas ceka. Unaprijed hvala.

    Odgovoreno: 23. 07. 2011.

Komentari na pitanje: #85368

    • Aleksandar Gavrilovic 20. 08. 2013.

      Neka mi neko objasni: rtg ls dela kicmenog stuba umerene spondilodegenerativne promene sa ocuvanim vertikalnim promerom korpusa i medjuprsljenskih prostora. Analgican polozaj.

    • Pozdravljeni doktori. . Ja imam jedno pitanje momak od osamnejst godina je operisan sinoć u kantonalnoj bolnici zenica. . . Koliko može da traje buđenje iz kome jer je imao izliv krvi u mozak. . . Hvala unapred pozdrav. . .

    • Moj otac ima problem sa 4 i 5 prsljenom, ne funkcionise mu desna noga, ruka, i ima jake bolowe u glavi. Isao je na razne preglede terapije ali nista ne pomaze, lekari kazu da bi operacija bila rizicna, da li je neko imao takav problem, i kako moze da se resi?

Ostavite komentar