Prof. dr Aleksandar Kostić

Specijalista neurohirurgije

Telefon za zakazivanje
063 687 460

Telefon za zakazivanje

Prof. dr Aleksandar Kostić, Specijalista neurohirurgije

Telefon za zakazivanje

Raspored rada doktora

Najraniji datum : 22.09.2023.
Prikaži kalendar >

Oblasti medicine

Specijalizacija

Ustanove u kojima radi

Grad

Jezici

Raspored rada doktora


Cenovnik usluga


Naziv usluge RSD
Pregled neurohirurga
5,000
Cene su podložne promenama bez prethodne najave. Trudimo se da sve informacije budu tačne, ali mogućnost greške postoji, pogotovo usled promene kursa ili iz tehničkih razloga. Ukoliko se desi da cena usluge nije ista kao kao ona na sajtu u trenutku rezervacije, obavestićemo Vas telefonom ili putem emaila o ispravnoj ceni i ponuditi Vam da je prihvatite ili odustanete od rezervacije.

Postavite pitanje

Broj odgovorenih pitanja: 241

 1. Molim vas da mi objasnite sta znaci ova dijagnoza> extrusio disci iv dorsomediolateralis l4-l5 l dex gr intermedius. Protursio disci iv dorsomedialis l5-s1 bill. Cystae periradicularis s1 et s2 l sin. Spondylosis vertebrae lumbalis incp. Hvala

  Odgovoreno: 23. 07. 2011.
  • Prof. dr Aleksandar Kostić

   Poštovana,
   Izrazeno pomeranje diskalne mase u kicmeni kanal l4-l5, manje izrazeno pomeranje diskalne mase u kicmeni kanal na nivou l5-s1. Ciste pored korenova s1 i s2 sa leve strane. Degenarativne promene na kicmi. . . .
   Pozdrav

 1. Postovani, već par dana imam blagu drhtavicu u desnoj ruci na mišiću oko tricepsa od prilike. . Drhti mi taj deo ruke i uopšte nema neki patern po kome radi. . Nepovezano. . Šta mislite o čemu se radi?

  Odgovoreno: 23. 07. 2011.
  • Prof. dr Aleksandar Kostić

   Poštovani,
   Ako se sponatno ne povuce u roku od par dana javite se neurologu, radi ispitivnja i lecenja. . .
   Pozdrav

 1. Povreda na mozok od soobrakajka so ostetuvanje na keliite. Dg. Celebralis st. Post contusio st post coma. Pocnuva da komunicira i pokretite na race i noze mu se veke vrateni, a govorot ne e vraten. Gleda, slusa i razbira. Ima otvor na grloto od priklucokot na masina, a trahiostomskata kanila mu e izvadena. Se hrani normalno i fizioloskite potrebi gi izvrsuva normalno. Hvala unapred za odgovor.

  Odgovoreno: 23. 07. 2011.
  • Prof. dr Aleksandar Kostić

   Poštovani,
   Niste postavili nikakvo pitanje. Na osnovu ovoga sto ste napisali stice se utisak neumitnog oporavka, koji, obzirom da se radi o detetu, bude izdasniji nego li kada se radi o odraslim osobama.
   Pozdrav

 1. Postovani, imam dijagnozu neurofibrom na butini, tri puta operisana, i sada se pojavilo cetvrti put. Da li postoji neki drugi nacin da se otkloni osim hirurskog, mozda neke kreme ili obloge za ublazavanje bola? Boli me dok stojim, a najcesce dok lezim. Nisu cesti, najcesce po noci. Pojavilo se pre 12 godina. Pomagale su mi obloge schweden bittera, ali sada vise ne pomazu. Ne pusim, ne pijem. . . Niko u porodici nema nesto slicno. Unapred hvala!

  Odgovoreno: 23. 07. 2011.
  • Prof. dr Aleksandar Kostić

   Poštovana,
   Nazalost, nisam cuo da postoje kreme ili lekovi kojima cete se resiti ovog problema. . . Predlazem ponovno i dodatno sagledavanje. . .
   Pozdrav

 1. Moj sin je 2005 godiste u septembru mu je radjena endoskopska fenetracija ciste koja je bila velicine 100x52x110 mm. Sada gotovo godinu dana posle radjen je kontrolni magnet koji pokazuje desno frontotemporalno velika ekstraaksicijalna cisticna lezija arahnoidalne ciste koja je u diskretnoj progresiji velicinom u odnosu na prosli nalaz uz izrazeni kompresivni efekat i pomjeranje mediosagitalnih struktura u lijevo. Lijevo pariejetalno pri verteksu lezija istih mr karakteristika koja moze odgovarati dijelu opisane ciste ili dodatnoj arahnoidalnoj cisti. Molim vas recite mi sta da radim i sta se moze dogoditi. Moj sin nema nikakvih trenutno problema ni glavobolje ni slicno al neznam sta nas ceka. Unaprijed hvala.

  Odgovoreno: 23. 07. 2011.
  • Prof. dr Aleksandar Kostić

   Poštovana,
   Potrebno je kontrolni mr snimak mozga, odneti ordinirijusu (operatoru) , koji ce sem pregleda snimka naciniti i klinicki pregled vaseg sina, i predloziti vam dalju dinamiku lecenja ili pracenja. . .
   Pozdrav

Prikazano 1-5 od ukupno 241 pitanja
Zakažite pregled kod Prof. dr Aleksandar Kostić