1. Pitanje broj: #42412

    Kada mogu da dođem kod vas na kliniku zbog vađenja zuba (koren u desni) , zbog paradentoznog ispadanja jednog celog zuba i revizije sluzokože usta radi stavljanja proteze - veštačke vilice. Pre 15 godina vi ste operisali na sluzokoži mog desnog obraza ca planocelulare keratodes. Metastaza nije bilo. Prošla sam terapiju zračenja. Do pre 3 dana sam bila ok. I sada sam ok. Osim što moj stomatolog kaže da ne može da mi napravi dobru gornju veštačku vilicu, i da će ispadati zbog toga što imam skraćenu sluzokožu usta na strani gde je ožiljak te da se može napraviti revizija ožiljka kod vas da ne bih išla bez zuba. Pretpostavljam da ste veoma zauzeti. Kako i kada da dođem do vas? Branka jovanović, 063/455-726

    Odgovoreno: 16. 10. 2009.

Komentari na pitanje: #42412

    • Juce nakon i za vreme dorucka primetila sam bol pri zvakanju i pojavio mi se otok ispod desnog uha i donje vilice, bila sam kod orl specijaliste i dao mi je uput za maksilofacijalnu hirurgiju na stomatoloskom fakultetu u beogradu pod dg: syalolytiasis gl. Parotis dex. Rekli su mi da ce mi izvaditi kamen, pa bi vas molila da mi objasnite postupak intervencije, koliko traje oporavak? Da li je bolno? I gde ce biti rez? Unapred zahvalna.

Ostavite komentar