Prof. dr Dragan Krasić

Stomatolog (maksilofacijalna hirurgija)

Prof. dr Dragan Krasić, Stomatolog (maksilofacijalna hirurgija)

Oblasti medicine

Specijalizacija

Grad

Jezici

Raspored rada doktora

Najnoviji tekstovi koje je lekar objavio:

Postavite pitanje

Broj odgovorenih pitanja: 358

 1. Dobar dan. . . Imam progeniju donje vilice i htio sam pitati da li je moguce da se to rijesi iskljucivo operacijom bez ikakvih proteza i pomagala. . . Ako moze koliko ta operacija kosta, koliko traje, i koliki je oporavak posle toga. . ?? Hvala unapred

  Odgovoreno: 24. 06. 2010.
  • Prof. dr Dragan Krasić

   Poštovani,
   Da bih mogao da vam dam adekvatan odgovor, bio bi neophodan klinicki pregled. Stoga, dodjite na kliniku radi pregleda i dogovoricemo se o svemu!
   doc krasic
   Pozdrav

 1. Pre cetiri godine operisala sam dve ciste, sve je bilo u redu posle operacije. Sumnjam da su se opet pojavile, mnogo se lose osecam vec godinu dana, osecam nervozu, trnjenje glave, skupljanje mozga kao da ce nesto m jerdna saa eksplodira, uplase neznam koliko mogu da izdrzim. Sama na svoju ruku sam pila orvazil i masirala gengin gelom ali nista bolje, isla sam i kod oralnih hirurga svih u kragujevcu, misljenja su im svima razlicita, niko mi jos uvek nije izasao u susret, molim vas za savet. Uplasena mama malih andjela. Havla

  Odgovoreno: 22. 06. 2010.
  • Prof. dr Dragan Krasić

   Poštovana,
   Naophodno je da se javite vasem oralnom hirurgu dejanu, koji ima ordinaciju u centru grada, on ce vam uraditi adekvatnu dijagnostiku, i preduzeti adekvatne mere!
   srdacano!
   doc krasic
   Pozdrav

 1. Operativnim putem mi je izvadjena osmica. Od tada je proslo 2 meseca, medjutim primetila sam da mi se na tom mestu skuplja hrana, a kada sam malo bolje pogledala videla sam da je ostao jedan konac. Da li ce on sam ispasti ili je potrebno da ponovo posetim oralnog hirurga? Unapred zahvalna!

  Odgovoreno: 22. 06. 2010.
  • Prof. dr Dragan Krasić

   Poštovana,
   Najbolje je da se javite vasem hirurgu na kontrolni pregled!
   srdacno
   doc krasic
   Pozdrav

 1. Postovani doktore krasicu, moj brat zoran n. Nalazi se na vasoj klinici za mfh u nisu sa dijagnozom fractura mandibulae duplex. Interesuje me kad je na programu za operaciju, koliko traje postoperacioni oporavak i da li su dozvoljene posete?

  Odgovoreno: 14. 06. 2010.
  • Prof. dr Dragan Krasić

   Poštovana,
   Vas brat ce biti operisan 15. 06. , ocekujem da do petka moze kuci!
   srdacno!
   doc krasic
   Pozdrav

 1. Postovani!! Zamolila bih vas da mi objasnite sta je posto nesta ne razumijem!! Mojoj majci su doktori postavili dijagnozu tm cutis!! Pa da i objasnite o kakvoj vrsti raka se radi? Koliko traje operacija i koliko se dugo lezi u bolnici? Koje su posljedice?? Unapred zahvalna!! Gordana

  Odgovoreno: 01. 06. 2010.
  • Prof. dr Dragan Krasić

   Poštovana,
   Na osnovu onoga sto ste prepisali sa izvestaja doktora radi se o malignom tumoru (tm) koze lica. O eventualnoj prognozi, duzini trajanja i vrsti intervencije neophodan je klinicki pregled. Javite se vasem mf hirurgu, koji ce vam dati te podatke.
   srdacni pozdrav!
   doc krasic
   Pozdrav

Prikazano 1-5 od ukupno 358 pitanja