1. Oporavak od operacije vilice

    Pitanje broj: #159860

    Zanima me informacija od Vas u vezi otoka i zarastanja posle operacije vilice (radjena titanijumskom plocom). Prošlo je malo manje od mjesec dana i otok na mjestu je malo manji i mekši (bio je pretvrd) .
    Doktorka mi je na kontroli rekla da je to ožiljak od operacije, i da će splasnuti vremenom. Ali mi ne uliva samopouzdanje i bojim se da ne ostane tako zbog, mozda, loseg zahvata. Vilica mi je jos uvijek deformisanog izgleda, da li postoji i plašim se da će takav ožiljak ukoliko zadebljano zaraste uticati na izgled spolja zauvijek.
    S obzirom da je jos rana sveža, da li postoji neki tretman kako bih podspešio pravilnije zarastanje i uklanjanje tog otoka?

    Odgovoreno: 23. 11. 2018.

Ostavite komentar