1. Pitanje broj: #87875

    Postovani, danas mi je stomatolog, posle snimka donje leve sestice na kome se vidi zatamnjenje za koje je dr mislio da je mozda cista, rekao da uradim i ortopan. I na tom snimku se vidi zatamnjenje za koje moj stomatolog nije siguran sta je, ali je rekao da zatrazim savet maksilofacijalnog hirurga. Molim vas za misljene, ukoliko je moguce da ga imate samo na osnovu slike. U prilogu vam saljem sliku, koju sam morala da smanjim. Ukoliko postoji neki e-mail na koji mogu da posaljem sliku u originalnoj velicini kako bi bilo vidljivije, molim vas da me obavestite. Veliko hvala unapred, ana

    Odgovoreno: 20. 09. 2011.
    • Poštovana,
      Vidi se "zatamnjenje". Potrebno je da nadlezni stomatolog utvrdi kakav je vitalitet zuba. Ukoliko je zub vitalan a vi nemate tegobe i plomba je korektna ne bih nista radio po tom pitanju. Ukoliko je situacija drugacija stomatolog vec zna sta treba da se uradi.
      Pozdrav

Ostavite komentar