1. Pitanje broj: #86915

    Poštovani, pojavile su mi se promene na licu, desni obraz mi se znatno uvećao u odnosu na levi. Odradila sam rengenski snimak vilice. Mislili su da je umnjak u donjem delu vilice problem. Posle urađenog ultrazvuka ustanovljeno mi je na stomatološkom fakultetu u beogradu da mi je mišić oslabio te da je to razlog otekline. Rečeno mi je da to može da se resi botox-om koji pritom košta 150 evra tretman, a meni treba minimum tri. Pošto to ne mogu da isfinansiram, sledeća opcija je operacija. Molim vas recite mi da li postoji još neko rešenje koje bi moglo da mi pomogne kako bih izbegla operaciju? Unapred hvala!

    Odgovoreno: 31. 08. 2011.
    • Poštovana,
      Iskreno da vam kazem nikada nisam cuo da misic na licu moze da oslabi te s toga pretpostavljam da je to neka vasa interpretacija lekarskog nalaza obzirom da niste medicinski obrazovani. Predlazem ili da napisete dijagnozu koju je lekar napisao ili da vas pregleda maksilofacijalni hirurg. Srdacno. . .
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #86915

    • Da ni ja nikada nisam cula ali tako mi je objasnio masilofacijalni hirurg. Tacna dijagnoza je hipertrophyo m. Maseteri l. D. Takodje pise da imam uvecanje desnog masetera. Nadam se da sam vam sada malo blize objasnila.

Ostavite komentar