1. Pitanje broj: #74843

    Postovani imam jedan problem. Naime pre 5 dana sam zadobio povrede u predelu nosnih kostiju. Imao sam krvarenje iz nosa, tj iz leve nozdrve. Bio je prisutan hematon, i u toku pregleda su bile prisutne blage krepitacije. Lekar mi je rekao da je nos polomljen ali bez deformacija. Otecena mi je leva i desna nozdrva. I sad tu gde je otoceno, malo je krivo, tj kriv mi je nos. Zanima me da li ce vremenom kad spadne otok, nos da mi bude normalan. Napominjem da su mi u bolnici hrskavicu ispravljali i vracali u prvobitni polozaj jer je bila pomerena. Hvala unapred.

    Odgovoreno: 11. 01. 2011.
    • Poštovani,
      Ne mogu iskljuciti ni jednu mogucnost. Znaci, kriv nos moze, trenutno, biti posledica "maskiranja" usled otoka a isto tako moze ostati trajna deformacija ukoliko nije izvrsena repozicija korektno. Preporucujem da se javite nadležnom lekaru na kontrolu sto pre. Srdacno, dr bojan pejakovic
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #74843

    • Pao sam od stpenice i polomio nos, glavom udario u zid. I dobio sam jak potes mozga. Imao sam operaciju nosa. I posle tri nedelje, pojavila mi se koska na desnoj strani nosa. Pitanj: dali mi predstoji jos jedna operacija.

Ostavite komentar