1. Pitanje broj: #72532

    Postovani, pre 10 dana sam radila bioplastiku lica po 2ml mi je stavljeno u levu i 2ml u desnu jagodicu newplastic-a trajnog materijala. . . Imala sam veliki otok na obrazima i jagodicama, otok se smanjio ali mislim da ga jos uvek ima, da li ima potrebe da uzmem himoral forte sada da bi se ovaj ostatak brze povukao ili da sacekam kontrolu koja je za 20ak dana? Hvala

    Odgovoreno: 28. 11. 2010.
    • Poštovana,
      Pokusajte sa terapijom chymoral forte, nece vam sigurno odmoci ali nisam siguran da moze puno ni pomoci obzirom da je proslo gotovo dve nedelje. Obavezno se javite na planiranu kontrolu. Srdacno dr pejakovic
      Pozdrav

Ostavite komentar