1. Pitanje broj: #33496

    Poštovani,
    Molim za informaciju u vezi kočenja vilice, tačnije radi se o mojoj majci, (51god). Svake večeri koči joj se vilica, i bez bromazepana od 6mg ne prolazi. Ima probleme sa vratnim pršljenovima ( spondiloza) i kičmom generalno. Ne znam da li to ima veze sa tim? Bila je danas kod nervnog lekara (neurolog ili kako se već kaže) i dobila terapiju, s tim da joj doktorka nije rekla o čemu se radi. Samo da se posle terapije javi na kontrolu. Možete mi reći u čemu je reč?
    Unapred hvala

    Odgovoreno: 16. 07. 2009.
    • Poštovana,
      Vrlo je teško dati precizan odgovor na Vaše pitanje jer je očigledno da se radi o hronicitetu, i da je majka već pod nekom vrstom terapije. Obzirom da je već pregledana od strane neurologa postupite po njegovim uputstvima odn. na osnovu prepisane terapije. Ukoliko tegobe i dalje budu prisutne može se razmotriri i pregled od strane maksilofacijalnog hirurga.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #33496

    • Moja sestra ima kocenje vilice, bol u jeziku glavobolja. Ide kod neuropsihijatra jednom mjesecno idobija neku inekciju koja je mnogo skupa a on nece da kaze koja. Ima li pomoci

Ostavite komentar