1. Pitanje broj: #141795

    Poštovani, imam 19 godina i pre 10 dana mi je stomatolog rekao da imam nepravilan zagrižaj, jako me uspaničio pričom kako moram na operaciju i da nosim aparat. Međutim, ja zaista nemam nikakav problem zbog toga, sasvim normalno jedem i sve. Čak i osobe koje me dugo znaju nisu primetile ovaj moj problem, jer mi je donja vilica vrlo maloo pomerena u levu stranu. Moje pitanje je, da li moram nešto u vezi toga da uradim, iskreno, ja ne bih ništa preduzimala, samo se bojim da li će mi se godinama možda taj problem pogoršati? Hvala unapred!

    Odgovoreno: 10. 11. 2015.

Komentari na pitanje: #141795

    • Zarko / meni se to desilo pre tacno 9 mceesi tacnije na fudsbalu, isto su mi rekli kao proci ce te, mada nije proslo, mogu da setam ali pri vecem naporu koleno me zaboli i natekne, bolje idi sto pre kod doktora

    • cvijicsvetlana@g mail.com 10. 11. 2015.

      Kako da se pravilno registrujem da bi dobila vas odgovor. Pomozite mi, ne znam se registrovati. Hvala

    • cvijicsvetlana@g mail.com 10. 11. 2015.

      Postovani, molim vas odgovorite mi, da li smem prekinuti koriscenje euthyroxa posle 8 godina radi benignon tonusa velicine20x14 a hormoni su mi uvek u granici normale ft=16, 8 tsh=0, 72 bojim se da ne krene rasti tonus i nedaj boze prede u nesto gore. Unapred hvala.

Ostavite komentar