1. Pitanje broj: #133517

    Imam 27 god. Pre god. I po, dve osetila sam bol u vilicnom zglobu. Otisla sam kod maksilofacijalnog hirurga i pri prvom pregledu mi je rekao da to nije nista i da ce proci, naravno nije proslo. Otisla sam i drugi put nakon cega je snimio i dijagnoza tmp. Samo me je posavetovao da uzimam meku hranu i de ce proci. I dan danas me boli, cak me i glava, uvo i rameni deo bole. Ne mogu da zvacem, pri svakom otvaranju osetim bol. Moze se i napipati kost ispred uva. Zaista mi smeta i dugo traje, ali ne ide mi se kod lekara jer ce mi isto reci. Da li ima pomoci da se to ukloni? Da li mogu da se obratim stomatologu ili maksilofacijalnom hirurgu? Unapred hvala!

    Odgovoreno: 29. 12. 2014.

Komentari na pitanje: #133517

    • Dr Bojan Pejaković 30. 12. 2014.

      Poštovana Nataša, 
      pre nego što počnete da kritikujete, pročitajte još jednom pitanje koje ste postavili pa nakon toga razmislite i dajte komentar. Sami ste pitali gde da se javite pa sam vam na osnovu toga i odgovorio. To što ste vec bili na pregledu (i što ste lenji da odete na kontrolu) ne znači da nadležni lekar ne treba još jednom da vas pogleda i iskoriguje terapiju.

    • Ja sam vama postavila pitanje u nadi da ce te mi dati neki konkretan odgovor, a to da se obratim maksilofacijalnom hirurgu sam vec uradila i napisala sam vam njegovu reakciju. U svakom slucaju hvala na ovakvom opsirnom odgovoru. Za ubuduce znam da vam ne postavljam pitanje. Pozdrav!

Ostavite komentar