1. Pitanje broj: #52325

    Poštovana, imam problem sa mucanjem od svoje četvrte godine, međutim taj problem sam mogao jako dobro da kontrolišem pa čak i da završim fakultet. Pre tri godine sam polako počeo da gubim kontrolu nad govorom da bi sada dotle došlo da ne mogu ni da se javim na telefon. Molio bih vas za mišljenje o ordinaciji ortosmedic, dr. Stanković, koji navodno rešava te probleme stopostotno kako oni kažu ali su jako skupi. Hvala vam unapred.

    Odgovoreno: 07. 02. 2010.
    • Postovani, Ne mogu a da se ne umešam. Doticnog gospodina Stankoviča sam zvala pre mnogo, mnogo godina. Dete mi je imalo produzeno nocno mokrenje do polaska u skolu. Sada ima 30....mozete izracunati kada je to bilo. Kad sam mu ispricala problem i pitala za cenu pregleda kao i koliko tretmana treba jer sam morala da putujem iz manjeg mesta, on je poceo tako da vice u slusalicu da "treba da me bude sramota, znam ja vas iz tog mesta....vi ste posebna subkultura...."itd. Nisam tada znala kome da ga prijavim ali vodim da on jos uvek "radi" i to u centru Beograda! Sramota!

    • Slavisa Skopljak 20. 12. 2017.

      Postovani ja sam iz Bosne. Imam problem sa mucanjem kod devetogodišnjeg dijeteta. 
      Čuli smo za kliniku Dr Stanković da uspijesno lijeci mucanje, pa bih vas ljubazno zamolio, ako ko ima iskustvo sa ovom klinikom a da je nadam se bilo uspijesno volijo bih da ostvarim kontakt sa vama da cujem o toj klinici. Posto sam obisao mnoge doktore al lijeka nisam nasao. Pa sad se hvatam jos za ovu slamku spasa kliniku dr stankovic u nadi da ce mi se neko javiti sa pizitivnim rezultatima ko je vec imao iskustvo sa dr stankovicem?

    • Molim vas da li se neko od vas obracao na kliniku Ortosmedic. Mi smo iz Bosne, načuli smo za tu kliniku koja uspjesno lijeci tikove.

    • vanja savic 08. 10. 2010.

      Aprila ove godine moje dete je leceno u ordinaciji Ortosmedik Stanković, zbog problema nocnog mokrenja. Prilikom razgovora telefonom sa doktorom receno mi je da ce pregled trajati 2 sata u kojoj ce biti ukljucen veci tim lekara. To je bio pocetak njihovih lazi i prevara, inace na pregledu, ako se tako moze nazvati, posto nikakve analize nisu uradjene vec je samo obavljen razgovor izmedju nas i lekara stankovica uz prisustvo njegove cerke. Insistiralo se na parama, pregled je napracem u evrima u iznosu od 500 i naredne 2 kontrole po 250 eura. . Sve u svemu od izlecenja nazalost nije bilo nista. Na kraju je doktor rekao, preciziram: 'vi ste ludi, vi ste bolesni a ne dete, sta ste hteli mozda dzaba?! '. . U pitanju nisu pare vec izgubljeno vreme i maltretiranje deteta da bi nam na kraju price spustio slusalicu! Ako neko zeli siru informaciju moze me dobiti na mod. Molila bih vas da uzmete u obzir ovo sto sam prethodno napisala. Moja iskustva sa tom ordinacijom su izuzetno losa, ne preporucujem je jer je to obicna laz i prevara.

    • Dipl. logoped Smilja Majević 25. 05. 2010.

      Poštovani, u jednom od prethodnih odgovora sam objasnila da akupunktura ne spada u terapije mucanja, kao ni babe vračare, magovi, hipnoze, itd. Tu idite samo ako imate višak para za bacanje i vreme da ga uludo potrošite. Obratite se logopedima u zavodu za psihofiziološke poremećaje (kralja milutina 52, beograd) . Potreban vam je samo uput vašeg lekara. Nažalost, ja ne mogu da vas primim pošto radim na klinici sa pacijentima koji imaju govorno-jezičke probleme usled neuroloških ispada, a mucanje nije neurološki uzrokovano. Pozdrav

    • Ivan Radenkovic 20. 05. 2010.

      Imam problem sa govorom od svoje 4 godine. Lecen sam akupturom u vitalis-beogradu ali bez ikakvog uspeha. Iso sam kog logopeda u leskovcu ali isto bez velikog uspeha, pa bix zeleo da probam kod vas na terapiji i ako bix mogli da mi odgovorite na email za nekoliko dana jer mislim da cu postici veliki uspeh. I naravno koja bix bila cena za te usluge, koliko traje terapija.

Ostavite komentar