1. Pitanje broj: #33590

    Poštovana doktorice,
    Hvala lijepo na Vašem odgovoru, ali zaista i ja ne mogu verovati zašto nije bilo uspeha u tretmanima. Molim Vas za Vaše mišljenje i iskustvo: koliko tretmana je potrebno da se urade, na kojoj jačini treba da laser radi, koliko često se rade tretmani jedan poslije drugi. Možda je nešto pogreškom nenamerno predviđeno. Jer platila sam toliko skupo, da sam sada u ljeto opet ona depresivna koja i ne izlazi iz kuće. Hvala Vam najljepše i još jedno pitanje: koliko bi to koštalo kod Vas i da li mogu da uklonim kapilare kod Vas? Molim Vas za razumevanje i odgovor jedne očajne žene.
    Pozdrav srdačan.

    Odgovoreno: 01. 08. 2009.
    • Poštovana,
      Vaskularne lezije se prilično usešno mogu ukloniti laserski tretmanima. U zavisnosti od tipa lasera koji se koristi, zavisi i vreme ponavljanja procedura, pa i jačina. Ne može se univerzalno govoriti o jačini. Mnogo je važnije izabrati dermatologa koji će Vam preporučiti tretman i odgovoriti na sva pitanja koja ste postavili. Cene su takođe različite, i one zavise od površine koja se radi, tj. od broja i gustine kapilara. Ukoliko ste iz Niša, dođite na konsultaciju u ordinaciju leda, tel 593 562.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #33590

    • Jovanka Martić 01. 08. 2009.

      Poštovana i draga doktorka, duboko zahvaljujem na Vašem odgovoru. Ja sam iz Makedonije, ali bih mogla doći ako se dogovorimo, a prije svega bih mogla poslati slike mojih lezija sa kapilarima i venom, pa da se to vidi prije nego dođem. Zaista sam vrlo zainteresovana, jer kako sam napomenula sve sam probala i verujte mi da zadnjih 24 godina (imam 44) ja sam provela u pretrazi i iznalaženju rešenja, koje nikako da dopre do mene. Mislim da sam i svoj život upropastila, a najviše zdravlje, jer mi to znači previše. Nadam se da nisam pretjerala sa postavljanjem pitanja, ali molim Vas pomozite mi da svoje noge opet vidim bele i normalne. Srdačan pozdrav sa velikim poštovanjem, Suzana.

Ostavite komentar