1. Pitanje broj: #25786

    Poštovani,
    pre 2-3 nedelje prestala sam da koristim eritromicin, koji sam do tada koristila mesec dana po preporuci lekara. Inače, eritromicin sam koristila zbog promena na koži, tačnije na licu. Promene su se javile kao posledica korišćenja anti-bebi pilula, u vidu bubuljica. Zanima me da li bi valjalo da ponovo počnem da koristim eritromicin, bez predhodnog obraćanja lekaru?
    Hvala unapred...

    Odgovoreno: 08. 04. 2009.

Ostavite komentar