1. Izražen svrab i suva koža penisa

  Pitanje broj: #143544

  Pre 2-3 meseca mi se pojavio svrab sa donje strane penisa od glansa ka korenu penisa i nikako da prestane. Svrab je izraženiji u korenu penisa i blago se širi na kožicu testisa gde se spaja sa korenom penisa. Takođe, kožica penisa je promenila izgled, nekako je suva i naborana, kao da je oštećena. Pokušavao sam sa nekoliko antigljivičnih krema, ali to nije dalo rezultata. Što se tiče higijene, ona je besprekorna, koristim Niveinu kupku za intimnu higijenu po nekoliko puta na dan. Molim Vas za savet.

  Odgovoreno: 15. 01. 2016.

Komentari na pitanje: #143544

  • Поштовање, имам кожицу на пенису која неће да пређе преко главића, требао бих да је оперишем, изузетно ме сврби та кожица, шта да урадим?

  • Imam problem sa penisim ev vec 4 5 dana svrbi mee i kod glavee pojavile se neke 3 4 tacke kako davam objasnim kao bubuljicee molim vas za neki savet

  • Preporucujem javitise lekaru za kozne i venericne bolesti u beogradu ima lekaru koji se bave bas Tim i slicnim bolestima djordja vasintona idite kod Doktor imate verovatno upalu mokracnog kanala ja Sam to doziveo bez panike polako idite kod Doktor i ispricajte sta se desava dobiliste upalu od devojke i ona mora ici svama verovatno nesto neku upalu jajnika ima pa vam prenela upalu zato vam curi iz organa bela tecnost lepljiva ko sperma moja preporuka je to ja Sam doziveo ist poz

  • U vezi sam dva meseca, imam redovan seks sa svojom devojkom, dva meseca smo konstantno zajedno, 24 sata takoreći, bili smo zajedno u karantinu za vreme epidemije korona virusa. Pojavio mi se neprijatan svrab duž celog penisa, najviše prisutan svrab ujutru i curkanje bele tečnosti iz penisa, sem svraba i curkanja tečnosti, ništa više, nema nikakav miris, tečnost podseća manje više na spermatozoide, to mi traje već desetak dana. Koristio sam kamilicu (čaj), natapao penis, međutim i dalje su prisutni svrab i curkanje. Išao sam u apoteku da uzmem Bactrim, međutim ne daju ga bez recepta, a kod urologa mi se iskreno ne ide, zato molim stručnu pomoć. P.S. kod devojke i pored rednovnog seksualnog odnosa nema apsolutno nikakvih promena, niti ih je bilo. Unapred zahvalan.

Ostavite komentar