1. Pitanje broj: #52419

    Postovanje, interesuje me nesto konkretno o nacinu i metodu lecenja vena dr. Dragana milica. Imam problem prosirenih vena leve noge. Usput bih vas molila za telefon ili kontakt adresu na kojoj bi mogla da dobijem neke konkretnije informacije. Unapred zahvalna!

    Odgovoreno: 22. 02. 2010.
    • Poštovana,
      Nemoguce je opisati u kratkom odgovoru kako tretiramo prosirene vene nogu jer nacin lecenja zavisi od brojnih faktora (stanje usca glavne safenske vene, stanje peforatora, pritisak u povrsnom i dubokom venskom sistemu. . . . .) .
      dodjite na pregled 27. 2. 2010. U 9h i 30 minuta u ambulantu vaskularne klinike klinicki centar u nisu. Ponesite nalaze sa sobom.

      ass dr med sc dragan milic
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #52419

    • Jela Jovovic 26. 05. 2010.

      Postovani dr milicu, moja majka valerija jovovic ima velikih problema sa venom na desnoj potkoljenici, kao neku otvorenu ranu, ne razumijem se zaista (imala operaciju u beogradu 2000. Godine) . Znacilo bi nam da nam se omoguciti i zakaze pregled kod vas, jer bi nam vase strucno misljenje pomoglo da se dodje do prave dijagnoze ako je ikako moguce. Unaprijed zahvalne, jela i valerija jovovic

    • Smiljka jaksic 25. 02. 2010.

      Poštovani, zbog prisustva na seminaru nisam u mogućnosti javiti se na zakazani pregled, te vas stoga molim da mi zakazete neki drugi termin. Unapred zahvalna.

Ostavite komentar