1. Pitanje broj: #332

  Postovani Doktore,
  zovem se Vaskovic Zivorad,1952.god.Dugogodišnji sam dijabetičar,gangrenu noge imam već 3godine.Lečio sam se kod više doktora,na raznim mestima,a više puta sam bio i u hiperbaričnoj komori koja je davala rezultate samo u narednih mesec dana.Obično sam imao prisutne 1-2bakterije,a sada ih imam 6 i pored lekova i inekcija koje primam.Alergičan sam na penicilin,pa bih Vas molio za Vaš kontakt telefon ili ukoliko je moguće da me primite kod Vas na pregled. Unapred zahvalan, Živorad Vasković dijagnoza:diabetes mellitus 2(sekundarni neuspeh),andgiopathia diabetisa,poluneurophatia diabetisa mallum perftepipislat sin,gangrena incipiens.

  Odgovoreno: 31. 03. 2007.
  • Postovani Zivorade, Vas slucaj ne spada u one koje mi lecimo metodom kompresije. Vi imate ostecene arterije zbog dijabetesa i jedino moguce i pozeljno ispitivanje je izvodjenje arteriografije kako bi se procenila mogucnost izvodjenja hirurske intervencije. Kod nas mozete doci utorkom i petkom od 13h na pregled sa dokumentacijom (018 223 979).
   S postovanjem,
   ass dr med sc Dragan Milic

Komentari na pitanje: #332

  • Imam informaciju za gospodina vaskovic zivorada, 1952. God. Koji se javio zbog problema koji ima sa gangrenom usled ostecenja krvnih sudova zbog diabetesa! Ja sam cuo za takozvanu ''chelation therapy'', kojom se uspesno ciste krvni sudovi! Metod se vrsi odredjenim rastvorom, zvanim (edta) intravenoznim putem! Evo link za tu stranicu na internetu (potrebno je da znate engleski ili holandski) i posto prvi put na ovaj nacin saljem link, nadam se da ce se taj link moci uspesno otvoriti?! U svakom slucaju ako vam ne uspe, javite mi se na e-mail adresu ''dex1967@gmail. Com! Vrlo rado cu vam sve objasniti!

Ostavite komentar