1. Pitanje broj: #28936

    Poštovani,
    Imam 46 godina. Zbog produženog krvarenja rađena mi je kiretaža, nakon koje sam sljedću menstruaciju dobila 28. Dana. Međutim, sljedeća je kasnila 15 dana i isto toliko trajala, a endometrijum, uprkos tome, ostao zadebljan 18mm. Tumor markeri su u redu. Moje pitanje je: šta je bolje uraditi u ovom slučaju, ponovo kiretažu ili hormonsku terapiju?
    Hvala.

    Odgovoreno: 15. 05. 2009.
    • Poštovana,
      Ponovite kiretažu. Ja sam imala jednu takvu pacijentkinju, kojoj je na drugoj kiretaži dijagnostifikovan karcinom endometrijuma, pa da ne biste nešto prevideli, mislim da Vam je pametnije da ponovite intervenciju.
      Pozdrav.

Ostavite komentar