1. dr Sandra Radović bakterije u vaginalnom sekretu

  Pitanje broj: #143796

  Poštovani, pre malo manje od mesec dana na redovnom ginekološkom pregledu ustanovljeno mi je prisustvo nekih bakterija  u vaginalnom sekretu (ne zna se kojih), sve ostalo je bio uredan nalaz, i prepisanam mi je terapija macmiror vaginalete, 12 dana. Nakon toga, posle 10 dana, uradjen cervikalni bris -hlamidija, mikoplazma, ureaplazma i bakterijska vaginoza- nalaz negativan. Dr je napisala da u tom slučaju dođem na kontrolu za 6 meseci. Da li je to u redu ili može da se desi da i dalje imam neku bakteriju i treba li da uradim još neki nalaz? Napominjem da ni u jednom trenutku nisam imala nikakve tegobe. Unapred hvala, srdačno nada.

  Odgovoreno: 26. 01. 2016.

Komentari na pitanje: #143796

  • Uradila sam papa test i 3. grupa sam. Odradila briseve i imam bakterijsku vaginozu. Da li sam možda ta grupa zbog toga?

  • Pozdrav. Imam 36 god i menstrualni ciklus mi je 28-32 dana ali zadnja 4 mijeseca su mi se skratili dani krvarenja mijesto 5 do sad kako je bilo, traje jedva dva dana i to slabo. Bila sam kod ginekologa, papa test je uredan, ultra zvuk ok, hormon štitne žlijezde ok. Ginekolog ne zna šta bi moglo biti. Brine me da nisam u klimaksu? Nisam radjala niti imala nekakvi komplikacija prije. Baš sam u bedaku. 

  • Slava Dragas 07. 11. 2016.

   Da li su mikrocistični jajnici zdravi i da li su oni razlog neredovne menstruacije?

  • ilijin branka 02. 11. 2016.

   Imam crvenilo na vaginalnom predelu i osećam peckanje.

  • Poz imam problem, tri dana pred ciklus imam braon sekret i kao malo krv. Bila sam na kontrolu. Doktor mi je reko ništa strašno. Da li da se zabrinem?

  • Molim za dgovor. Pije par dana mi je dijagnosticiran trihomonas vaginalis, partner mi je popio terapiju ja pijem i dalje ostalo mi je jos 4 dana. Medazol je u pitanju oralna tabl. +vaginaleta. Kada smemo imati odnose i koliko je ova terapija uspesna unapred hvala

  • Anonimno! Zadnji ciklus imala sam od 19.01.2016 do 25.01.2016. U braku sam i radimo na bebi. Još uvek nisam dobila. Kasni mi. Test sam uradila ali je pokazalo samo jednu crticu. Pa me zanima da je još uvek rano ili da sačekam još nekoliko dana pa da radim ili da idem kod doktora na ultrazvuk da vidi sta je u pitanju. Da li testovi iz apoteke mogu nekad i lažno da pokažu? Hvala unapred! Pozdrav!

Ostavite komentar