1. Pitanje broj: #50814

    Odradjena mi je hysterectomija totalis, patoloski nalaz kazu da je uredan i nije mi preporucena nikakva terapija posle operacije osim na bazi prirodnih preparata. Ono sto bih ja volela da mi se prevede je sta tacno znaci jedan od patoloskih nalaza: hygh grade sil epitheliiectocerrvicis pvu focalis i da li je on resen samom operacijom?. . . Kako mi je receno, posto je sve izvadjeno ne bi trebalo vise da se brinem i da je problem koji je postojao sada resen. Sve ovo mi je saopsteno na konzilijumu i jedino sto me brine to je da li imam ja razloga za brigu? Kontrole po preporuci su za pocetak na tri meseca a potom na sest meseci. Imam li razloga za brigu?

    Odgovoreno: 22. 01. 2010.

Komentari na pitanje: #50814

    • Do juce sam pila palitrex, 2 na 12h zbog bakterije eserihije u mokraci. . . Na kontroli su mi rekli da baktrije vise nema, ali su mi prepisali i kutiju papigala. Iznenada osetila sam bol nakon odnosa a zatim i peckanje vagine, a moj decko svrab. . . Da li znate o cemu se radi?

    • Poštovani, moje pitanje je vezano za ginegologiju. . . . . . Imam 29g, u braku sam tri godine, imam sina o dve godine,. . . Sada sam bila trudna oko 8 nedelja, kada sam otišla na redovnu kontrolu kod svog ginegologa. . . . I on mi je saopštio, jednu tužnu vest, da mi se plod nije razvio, da je prestalo bebino srce da kuca. . . . I da sačekamo, da sve krene prirodno. . . . Ako ne onda će mi on odraditi, kiretažu. . . . Medjutim od tada je prošlo 10 dana, i meni je isto, ništa još uvek ne osećam, ništa mi nije krenulo. . . . A treba za tri dana da idem na kontrolu, pa sam se malo zabrinuladali treba da brinem, dali će sve biti u redu,. . . . Dali može ostaviti neke posledice. . . . . Hvala

Ostavite komentar