1. Pitanje broj: #50769

    Pre 15 dana pocela sam da pijem yaz pilule za kontracepciju, pre nego sto sam pocela da ih pijem menstruacija mi je kasnila 10 dana, a inace mi je redovna, nikad nije kasnije duze od jednog dana. Kada sam pocela da pijem pilule trajala je 12 dana, mada se prva tri dana pojavljivala samo sukrvica, a i poslednjih dana isto, inace mi se prvih 2, 3 dana pojavljuje samo sukrvica, a posle ide normalno. Posle prestanka menstruacije imala sam seksualne odnose, ali pojavila mi se sukrvica, koja je trajala i sledeceg dana. Zanima me sta moze da bude uzrok tome, otici cu kod ginekologa, ali neka ovo bude prva pomoc. . .

    Odgovoreno: 22. 01. 2010.
    • Poštovana,
      Na početku uzimanja niskodozažnih kontraceprivnih pilula mogu se pojaviti navedene tegode, tabletice uzimajte nuvek u isto vreme, razmak izmedju tableta ne sme da bude veći od 30 sati,. Ako ste imali krvavljenje posle odnosa treba da se javite ginekologu da bi vam se pregledao grlič materice i uzeo papa bris,.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #50769

    • Pitanje u vezi yaz pilula za kontracepciju. Da li se pravi pauza kad se popije jedna kutija od 28 tableta, ili nema pazue/objasnite mi.

Ostavite komentar