1. Pitanje broj: #49261

    Postovani, javljam vam se povodom izostanka menstruacije, sto mi se i ranije desavalo. Poslednja menstruacija je bila 20. 10. 09. Kod doktorke sam pregledana 22. 12. 09. Uz nalaz: uterus u av polozaju pravilnog oblika, homogene gradje, pr. 50x37x39, end 5 mm. Oba jajnika mikrocisticna, do31x30, lo32x27, douglas slobodan. Dg: oligomenorrhoea sec degeneracio mycrocistica ovari. Th: primolut nor tabl 2x1 5 dana pa jasmin tabl 1x1. Sa primolutom sam zavrsila juce ujutro, ali ono sto mene najvise brine je to sto imam displazije na grudima, pa me interesuje da li smem da koristim kontraceptivne pilule i sta vi mislite o svemu ovome?

    Odgovoreno: 05. 01. 2010.
    • Poštovana,
      Trebalo je uraditi i beta hcg iz krvi,. Nisu navedeni dovoljni podaci za policističnost jajnika,. Po prestanku primoluta nakon 5 do 7 dana dobičete krvavljenje,. Možete koristiti kontraceptivne piulule,. Prethodno samo uradite ultrazvučni pregled dojki, hepatogram i koagulogram
      Pozdrav

Ostavite komentar