1. Pitanje broj: #49101

    Molim vas za mislenje na pap test koj je moj lekar uradio pokazalo se candida i hpv (mislim da je pisalo da ima promena kletke, stepen posle atipije) meguvremeno sam lecila candidu sa canesten 3 i flukonazol, a dala sam i bris za tipizacija na hpv. Tipizacija (pcr metod) za hpv kaze da u moja dna nema hpv virus. Brine me koliko je nalaz na pap test opasan? I na koj nalaz da verujem dali na pap ili na tipizacija? Dok sam cekala nalaz tipizacije lekar mi je dao 2 pakovanja polyginax i pila imunobor pred da uradim pregled, ovo leto imala sam e. Colli u mokrachu (1 000 000 u 1ml) , uzimala antibiotike i nakon to dobila candida, ali radila sam urinukulturu skoro koja kaze da ja urina sterilna krvna slika mi je pokazala blagu anemiju. . . Molim vas za sovet i mislenje, za moj pap jer jos nema ragano dece a htela bi u skoro vreme pa zanima me dali ovo stanje utice na mome reproduktivno zdravlje?

    Odgovoreno: 05. 01. 2010.

Ostavite komentar