1. Pitanje broj: #49077

    Postovani sinoc za vreme tusiranja sam primetila dole s unutrasnje strane usnica. . . Nesto kao podkozna bubuljica malo veca-velicine manjeg zrna graska. . . Koja ne boli dok je ne dodirnem. . . Drugi problem je malo konkterniji naime u braku sam vec skoro dve godine. . . I od prvog dana se uopste ne cuvamo. . . Al nikako da se desi bebe. . . Ja sam bila kod lekara. . . U privatnoj ordinaciji. . . Svi nalazi su ok. . . Ii grupa sekreta. . . Nikakve lekove mi nisu dali i sve sjajno. . . Lekarka je rekla da nebi trebalo da ima problema. . . No. . . On nije isao ni na kakav pregled jer ga je malo teze nagovoriti. . . Glavna stvar je. . . Koliko je moguce da zbog velikih stresova nemogu da zatrudnim. . . Koliko je moguce da zbog istih. . . Men. Kasni skoro 15 dana. . . I traje (ne ko obicno) samo 3 dana obicno mi traje 7dana i ono najbitnije dal je moguce da zbog konstantnih stresova ostanem sterilna (kako majka kaze) napominjem da mi je zivot izuzetno stresan zbog moje prevelike osetljivosti i roditelja (nasih) unapred vam veliko hvala!

    Odgovoreno: 05. 01. 2010.
    • Poštovana,
      Treba da odete do ginekologa da vidi tu promenu na unutrašnjo strani stidnih usana, obavezan je spermogram kod vašeg supruga ali to treba da mu kaže vaš ginekolog a ne vi, vi treba da uradite ultrazvučni pregled male karlice vaginalnom sondom da bi se videlo zašto vam kasne mensesi/,.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #49077

    • Postovani, primjetila sam prije godinu dana ili malo vise dole ko neku bubuljicu sta li je ves na kozici na spoljnom djelu, to mene ne boli ni nista samo kada pipnem osjeti se. . Pa da li je zabrinjavajuce??

    • Sto se te "bubuljice" tice izgleda da je bas bila bubuljica ili zapusnenje nekog kanala. . . Posto je dva dana posle toga samo od sebe se iscedilo. . . (iscedak je bio identican ko u bubuljice) bila sam kod giknica. . . I sve sto su mi rekli su stresovi. . . Ono sto me najvise brine koliko stresovi mogu uticati na plodnost. . . .

Ostavite komentar